Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران به نقل از ایلنا، «حسین علی شهریاری» رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس  در واکنش به ادعای ساخت داروی قطعی درمان کرونا در برخی استان‌های کشور از سوی یک نماینده مجلس گفت: متاسفانه گاهی بعضی افراد فکر می‌کنند، هر دارویی که در کشور تولید می‌شود را می‌توانیم به عنوان داروی کرونا برای بیماران کرونایی توزیع کنیم، در صورتی که توجه نمی‌شود، دارو قواعد خاصی برای مصرف کردن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به طور مثال در آمریکا هر دارویی برای مصرف باید تایید اف دی ای را داشته باشد و ایران هم شرایط خاص خود را دارد و باید یکسری مراحل قانونی طی شود، تست‌های بالینی آن دارو انجام شود تا سازمان غذا و دارو برای آن دارو مجوز بدهد، اما اینکه من ادعایی را در رابطه با دارویی مطرح کنم، هیچ جایگاه قانونی ندارد، بنابراین نباید در تریبون‌های رسمی صحبت‌هایی کنیم که شائبه به وجود بیاورد و در آخر هم رسانه‌های خارجی هم ما را به تمسخر بگیرند.

شهریاری با اشاره به وضعیت شیوع کرونا در تهران گفت: متاسفانه وضعیت کرونا در تهران اصلاً خوب نیست و پروتکل‌هایی که برای امنیت سلامت اعلام می‌کنند نه می‌توانند درست آن را اجرا کنند و نه اصلا کافی است، به نظر ما حداقل باید برای تهران دو هفته محدودیت شدید ایجاد کنند و در این دو هفته هم برنامه‌ریزی انجام دهند تا بعد از این تعطیلی‌ها هم یکسری سخت‌گیری‌های شدید را اعمال کنند.

وی در پایان افزود: بعد از آنکه چنین اتفاقی رخ داد، باید مدیریت‌های بعد از این دو هفته تعطیلی هم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی مثل کاهش رفت و آمد خودروها و مدیریت موارد بهداشتی اصناف صورت گیرد و در این صورت زنجیره‌ ابتلا کم کم قطع شود.

 

اخبار مرتبط محسن هاشمی: تهران تعطیل نشود از پس موج سوم کرونا بر نمی‌آییم احتمال تعطیلی تهران قوت گرفت/ فرمانده عملیات مقابله با بیماری کرونا:‌ هفته آینده محدودیت کاهش حضور کارکنان و کاهش سفر را خواهیم داشت محدودیتهای تهران را بیشتر کنید/ کرونا با تعطیلی یک هفته‌ای کنترل نمی‌شود محسن هاشمی: یک هفته کافی نیست، تهران باید دوهفته تعطیل شود احتمال تعطیلی یک هفته‌ای در تهران

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا تعطیلی تهران شهریاری دورکاری ادارات جدیدترین اخبار از کرونا سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان